maanantai 24. syyskuuta 2018

Hankittiinpa sitten jo postilaatikko


Vaikka kirjepostia ei vielä aikoihin tontille ohjatakaan, ajateltiin että laatikko olisi hyvä jo raksa-aikana hommata - onpahan sekin hankinta alta pois, nyt saa lämpimään maahan tolpat helpommin ja jotain pientä postia on meille jo kiikuteltukin. Kauppojen valikoima kyseessä olevien lootien osalta on aika rajallinen: vaihtoehtoina on yleensä Orthexin muoviset puna-,vihreä- tai harmaakuosiset boksit tai jykevämmät Stalan tms. lukolliset postilaatikot. Meille lukollinen vaihtoehto ei ollut mitenkään pakollinen, vaan oikeastaan päinvastoin: talviaamuna kukkapyjamassani tallustellessa se aamulehti on saatava vauhdilla ulos laatikosta, ilman mitään avainunohduksia. Nykyisin kun kirjepostissa harvoin tulee mitään oikeasti "salassapidettävää", ei lukollinen boksi tuntunut välttämättömältä.

Löysimmekin tarpeisiin sopivan, siron ja yksinkertaisen Orthexin metallisen version, jonka valitsimme lopulta mustakuosisena (vaihtoehdoista musta, valkoinen, harmaa... Voi tsiisus! Missä värit?).
Orthexin laatikko.
Seuraavana tehtävänä olisikin hommata laatikkoon sopiva tekstikyltti meidän nimiä/osoitetta varten. Googletellessa törmäsin Kylttimax-nimiseen suomalaiseen yritykseen*, jonka nettisivut oli selkeät, ja hinnat vaikuttavat edullisilta. Sieltä kyltit saa esimerkiksi puisina, alumiinisina tai magneettisina, ja suunnittelu-"ohjelma" on tosi kätevän oloinen. Itse ajattelin kokeilla tuota magneettikyltin toimivuutta. Mietin myös jotain näpsäkkää "Tervetuloa"-kylttiä sisääntuloterassille tai ovikellon päälle nimikylttiä, mutta katsotaan, miten innostun visioimaan :D Lopputuloksista kuvat tulevat blogiin myöhemmin.

* Sponsoroitu yhteistyö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti